Подсъдимият П.П. е бил предаден на съд по обвинение на

...
Подсъдимият П.П. е бил предаден на съд по обвинение на
Коментари Харесай

Служител на Мтел си призна за кражба на скъпи телефони в Козлодуй

Подсъдимият П.П. е бил предаден на съд по обвиняване на Районна прокуратура – Козлодуй за осъществено от него закононарушение в качеството му на длъжностно лице – по член 205, алинея 1, т. 2, вр. член 202, алинея 1, т. 1, вр. член 201, вр. член 310, алинея 1, вр. член 309, алинея 1 от Наказателен кодекс.
На 24.05.2017 година, в гр. Козлодуй, П.П., в кръга на службата си като търговски съветник в офис на „ Мобилтел “ ЕАД, присвоил два мобилни телефони марка „ Apple “, разнообразни модели, които му били поверени да ги пази и ръководи. Общата им стойност възлиза на 2917,80 лв..
За задачата подсъдимият съставил неистинен частни документи – приемо-предавателни протоколи за закупени устройства, контракти за продажба на погашение с приложения и допълнения към тях. Той придал тип, че положените в тях подписи са от посочените страни - сдружението и потребителя В.П. Впоследствие въпросните документи били употребявани от него, с цел да потвърди, че е зародило и съществува правно отношение сред страните по договорите.
В правосъдно съвещание е било подписано съглашение сред Районна прокуратура – Козлодуй и отбраната на подсъдимия П.П., с което той се е признал за отговорен за осъщественото от него закононарушение.
С определение на съда на П.П. е наложено наказване от три месеца „ отнемане от независимост “ с тригодишен изпитателен период. Присвоените непознати движимости са били заместени от него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР