Подсъдимият - на 39 г. се е признал за виновен

...
Подсъдимият - на 39 г. се е признал за виновен
Коментари Харесай

Осъдиха престъпник за опит за грабеж в магазин в Перник

Подсъдимият - на 39 година се е признал за отговорен за осъществен от него опит за обир в търговски обект и се е споразумял с Окръжна прокуратура-Перник, оповестиха от обвиняването.
На 1 октомври 2017 година, подсъдимият влезнал в магазин за хранителни артикули на ул. „ Розова котловина “ в Перник с желание да отнеме парични средства. Грабителят показал на служителката, че има револвер и го насочил против нея.
Употребил мощ като счупил входната врата на помещение в комерсиалния обект. Опитът му останал незавършен, заради интервенция на жител, който съумял да го спре.
В хода на следствието е било открито, че предметът, употребен от него за заплашване на дамата, съставлява запалка, имитираща револвер, марка „ Берета “. Престъплението е било осъществено от него при изискванията на рисков рецидив.
Съдът е одобрил съглашението, подписано сред Окръжна прокуратура и отбраната на обвинения, с което му е наложено наказване от две години „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим.
Понастоящем той изтърпява друго наказване в пандиза в Пловдив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР