Подсъдимите Десислава Иванчева и Биляна Петрова напуснаха ареста на ул.

...
Подсъдимите Десислава Иванчева и Биляна Петрова напуснаха ареста на ул.
Коментари Харесай

Патрулка откара Иванчева и Петрова по домовете им

Подсъдимите Десислава Иванчева и Биляна Петрова напуснаха ареста на ул. " Майор Векилски " с патрулка на столичното 7-о районно управление (на МВР).
 Иванчева, Петрова и Дюлгеров първо в 7 районно управление (на МВР), след това излизат под домакински арест  Цацаров: Условията в българските затвори и арести са ужасни, само че освен за Иванчева  Иванчева излиза от килията, ще посреща 2019 година вкъщи
След като бъдат регистрирани в районното, колата на Министерство на вътрешните работи ще ги откара по домовете им, където би трябвало да изтърпяват мярка " домакински арест ", заяви БНР. 

Малко по-рано през днешния ден бе откаран и третият обвиняем - някогашният кмет на регион " Младост " Петко Дюлгеров. Тримата бяха арестувани на 17 април в центъра на столицата с белязани пари. Следващото съвещание по делото за рушвет е планувано за 7 януари. 

Отстраненият кмет на „ Младост ” Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова, както и някогашният кмет на региона Петко Дюлгеров се ще останат под домакински арест най-малко до края на Коледните празници, окончателното решение за смяната на мярката им АСНС ще вземе след 26 декември. Втората инстанция може да се произнесе и след Нова година. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР