Подсъдимата за получаване на подкуп Десислава Иванчева ще участва на

...
Подсъдимата за получаване на подкуп Десислава Иванчева ще участва на
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Десислава Иванчева се кандидатира за евродепутат!

Подсъдимата за приемане на рушвет Десислава Иванчева ще взе участие на изборите за европарламент през май като самостоятелен претендент. Това разгласи самата тя по време на следващото съвещание по делото против нея за получен рушвет в размер на 70 000 евро.

Отстранената кметица на столичния регион "Младост " ще взе участие и на локалния избор през есента. В тях ще взе участие и заместничката ѝ Биляна Петрова, която също е подсъдима по делото. Нещо повече - в случай че Иванчева стане евродепутат, Петрова ще се кандидатира за кмет на "Младост ", прецизираха двете пред публицисти, съобщи Българска национална телевизия.

Кандидатурата на Иванчева за място в Европейския парламент е издигната от предприемчив комитет "Непослушните ", който през днешния ден се е записал в ЦИК с решение №104. Събирането на подписи в нейна поддръжка стартира още в постройката на Спецсъда, където се води делото против нея.

Според основателите:

"Иванчева безспорно е най-подходящият претендент за самостоятелен представител на България в Европейския парламент. С досегашната си работа тя потвърди, че е индивидът, който макар мръсните номера на мафията отстоява правата на жителите. Разобличава измамите. И побеждава! ".

От комитета акцентираха, че в идващите няколко дни имат потребност от поддръжката на още 2500 "непослушни българи ":

"Такива, които макар усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои плебеи, към момента не са се отказали, че ще реализираме гражданското общество. Нуждаем се и от съидейници, които да ни оказват помощ в акцията. Нуждаем се от Вас, свободни българи.

"Тепърва ще разсънваме жителите. Продължаваме битката ", съобщи самата Иванчева.

Междувременно през днешния ден настъпи непредвиден поврат по делото - подсъдимият дружно с нея като медиатор при предаването на подкупа Петко Дюлгеров се отхвърли от показанията си. Той съобщи, че е направил такива самопризнания под напън и тъй като го посъветвали, че по този начин ще се отърве.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР