Подсъдим по дело, което този месец започва в Пловдив, е

...
Подсъдим по дело, което този месец започва в Пловдив, е
Коментари Харесай

Страшна агресия - баща увреди очната ябълка на детето си заради счупен дисплей на телефон

 Подсъдим по дело, което този месец стартира в Пловдив, е С.Д.К.. Срещу него е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по чл.290, ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че на 13.02.2019 година пред подобаващ орган на властта - проверяващ служител на реда устно и умишлено е удостоверил лъжа, като е декларирал, че не е блъснал сина си, а че детето е паднало по стълбите, а точно:

" В началото на май 2018 година По едно време Д. влезе при нас горе и по-късно излезе някъде, обаче не е забелязал, че връзката на едната му обувка е била развързана и по стълбището, което води за първия етаж, се спъва на едно от стъпалата и пада. Аз по едно време чух, че Д. се превива от болка… “

Подсъдимият бил брачен партньор на свидетелката Е.Б.К., като по време на брака им се родили две деца. Отношенията сред двамата съпрузи били конфликтни, като постоянно подсъдимият оказвал душевен и физически тормоз над брачната половинка си и постоянно я биел в наличието на двете им деца.

През май 2018г. детето счупило екрана на телефона си, който употребил и споделил това с майка си. Това събитие обаче станало притежание и на подсъдимия, който се ядосал, взел апарата и го блъснал в стената, след което натиснал детето на дивана и почнал да го постанова с юмруци по главата. Някои от ударите били в региона на дясното рамо и гърбът на детето, само че единият от ударите попаднал в региона на окото, като му било породено травма на очната ябълка и околоочната област. Делото стартира на 27 август.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР