Подробната програма на първото издание на , който ще се

...
Подробната програма на първото издание на , който ще се
Коментари Харесай

Остават само три дни до първото издание на Sofia Live Festival

Подробната стратегия на първото издание на, който ще се организира на 18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 година на Колодрума в Борисовата градина, към този момент е ясна.
На 18-ти юни на сцената ще се качат Мила Роберт , Druga Planeta , Стругаре и Жлъч, Григовор, Гена .
 Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta са новите попълнения в програмата на Sofia Live Festival Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta са новите попълнения в програмата на Sofia Live Festival
Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta стават част от най-новия фестивал за градска просвета и му...
На 19-ти юни невероятнатa Жулиета Интергалактика , добре позната от екстравагантното електро празненство “We Like Kitsch ”, ще подгрее публиката уместно преди на сцената да се качат Les animaux sauvages , ПИSТАМАШINA и Анимационерите.
В лятната неделна вечер на 20-ти юни, ще имаме удоволствието да чуем hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y, а за положителното въодушевление преди тях ще се погрижи DJ JiJo .
Вратите и в трите фестивални дни ще отворят в 16.30ч., а началото на концертите ще бъде в 18ч.
Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня. На терена ще има питейни заведения, места за хранене, зони за изкуство, книги и мърчандайз  – всичко належащо, с цел да не се постанова на почитателите да излизат от фестивалната зона.
Достъпът на всички малолетни и малолетни лица, ще бъде разрешен единствено с компаньон, попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от и билет. Деца под 10 години влизат без билет. Декларация може да бъде получена и на входа на Колодрума в дните на фестивала, само че по този начин ще би трябвало да бъде попълнена на място, което ще забави влизането. Затова предлагаме авансово попълване на документа, с цел да се избегне забавянето на входа. Личните данни, които се попълнят в декларацията се употребяват само и единствено за потребностите на въпросната декларация.
 Sofia Live Festival е най-новият музикален фестивал на София Sofia Live Festival е най-новият музикален фестивал на София
Sofia Live Festival е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Фестивалът за градска просвета и музика, идващ европей...
Ако тръгвайки към фестивала към момента не сте си закупили билет, несъмнено можете да го извършите на място, където цените ще са 25лв. за един ден и 60 лева трите фестивални дни. Ако пък желаете да се възползвате от по-ниските цени - 20лв. за един ден и 50 лева за трите дни, можете да го сторите до 17-ти юни в мрежата на.
Фестивалът не се изчерпва в границите на програмата на Колодрума, а продължава и вечерта с афтърпарти  и 3-те вечери в бара, който в никакъв случай не спи. Заповядайте на ул. „ Гурко “ 21 при нашите другари от бар Петък , където програмата ще е също толкоз цветна. Там ще пием коктейли до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLandDoc1 DJ Set, Dead Man`s Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.
Събитието ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и със мощно понижен потенциал.
Фестивалът е подсилен от Министерство на Младежта и Спорта и Столична община.
За повече информация и всички вести към може да следите страница на фестивала във и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР