Подреждането на листите с кандидати на ГЕРБ-СДС за вота на

...
Подреждането на листите с кандидати на ГЕРБ-СДС за вота на
Коментари Харесай

Бойко Борисов обновява с млади хора листите на ГЕРБ

Подреждането на листите с претенденти на ГЕРБ-СДС за вота на 11 юли е на финалната права, като на избираеми места ще има доста младежи. Сигнали за това имаше от срещите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов през миналите дни с младия актив на партията.

" Младите хора в ГЕРБ имат доста хрумвания. А образованието и опитът, които са получили и в България, и в чужбина, ме вършат оптимист и доста от тях ще са в листите на ГЕРБ за Народното събрание ", написа в профила си във Facebook водачът на ГЕРБ.

Очаква се някогашният министър председател да оглави листата на партията в Пловдив-град, заяви bTV, като се базира на свои източници. По традиция Борисов ще застане отпред и на претендентите в 25 МИР София.

Заместник-председателят Даниел Митов ще е лидер в 24 МИР в столицата, а другият заместител Томислав Дончев - в Габрово. Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов пък ще е №1 в листата в 23-ти МИР София.

Междувременно ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заяви на среща с водачите на листи на левицата в централата на партията, че на следващия ден към огромната лява коалиция идват още три партии.

На срещата взаимно с Националния избирателен щаб /НПЩ/ на Българска социалистическа партия, водачът на социалистите Корнелия Нинова е обрисувала дилемите в идната акция и е отбелязала евентуалните проблеми, които могат да зародят в интервала до изборите. Тя е споделила убеждението си, че точно Българска социалистическа партия може да даде смяната, която хората чакат, като дружно с това подсигурява сигурност и предвидимост.

С водачите са били разисквани всички въпроси, отнасящи се до организацията на акцията, досегашната работа на НПЩ и идващите стъпки по утвърждението и регистрацията на листите и планирането на самодейностите по райони.

На свое съвещание преди срещата НПЩ е разискал разновидностите за слоган и визия на идната акция, които ще бъдат импортирани за разискване в Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР