Подразделението High-Power Charging на Mercedes-Benz и Starbucks обявиха нов сътрудничество,

...
Подразделението High-Power Charging на Mercedes-Benz и Starbucks обявиха нов сътрудничество,
Коментари Харесай

Електрификация от Mercedes-Benz и Starbucks

Подразделението High-Power Charging на Mercedes-Benz и Starbucks оповестиха нов съдействие, което има за цел да направи притежанието и употребата на електрически автомобили още по-лесна и приятна.

Според съглашението, Mercedes-Benz High-Power Charging ще построи мрежа бързи зарядни станции на територията на 100 от обектите на Starbucks в Америка, като първите такива ще проработят по I5 автомагистралата, която е извънредно значим пътен кулоар по западното крайбрежие от Канада до Мексико.

" В Starbucks ние имаме дългогодишна история по предлагането на планове с възобновима и чиста сила, които свързват общности без инфраструктура ", споделя Михаел Кобори, шеф Устойчивост на Starbucks. " Партньорството с Mercedes е идната стъпка в разширението на нашата услуга за зареждане на електрически автомобили, тъй че нашите клиенти да могат да презаредят по резистентен метод, до момента в който се любуват на своя Starbucks ".

" Mercedes-Benz High-Power Charging отвори първия си обект за зареждане през ноември 2023 година, като част от първична инвестиция от 1 милиард щатски $ за създаване на най-желаната от позиция на потребителите мрежа за зареждане ", споделят от Mercedes-Benz. " През месеците след стартирането си, мрежата реализира бърз прогрес, откривайки дузина местоположения със скоростно зареждане с 400 kW в Тексас, Алабама, Джорджия, Флорида, Южна Каролина, Тенеси и Кентъки. Очаква се мрежата да се разшири до съвсем половината от американските щати през идващите 12-18 месеца ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР