Подравняване на плажната ивица – няма унищожени дюни и съм

...
Подравняване на плажната ивица – няма унищожени дюни и съм
Коментари Харесай

Концесионерът на Смокиня отрича да е унищожавал дюни

Подравняване на плажната линия – няма унищожени дюни и съм подготвен да го потвърдя. Това съобщи концесионерът на плаж Смокиня Иван Алексиев.
Алексиев съобщи, че територията за заравняване е оградена с колчета, " набити на 2,50 метра " от дюните. Той уточни пред Нова телевизия, че е уведомил всички институции, които са виновни за надзор на дейностите.
 Дюната на къмпинг Смокиня е окончателно унищожена, сочи експертизата Дюната на къмпинг " Смокиня " е окончателно унищожена, сочи експертизата
Разораната с екскаватор дюна на къмпинг " Смокиня " е окончателно унищожена. Това сочат резултатите от осъществената от Регионалната екоинспекц...
Концесионерът сподели и, че са отстранени обекти на плажа – заведения, тъй като тази зима морето било доста бурно и влезнало доста във вътрешността в брега. Съответно, той добави, че ще има нови постройки, само че те ще се вършат по планове, утвърдени от общинските управляващи – концесионерът е определил точки за включване на електричество и вода. Алексиев сподели и, че ще реалокира медицинския пункт, тъй като влиза 1 метър във вътрешността в дюни.
Подали сме заявление за " Зелен байрак ", заяви още Алексиев.
Припомняме, че преди няколко години на плажа стана скандал поради разорани дюни - с цел да вижда притежател на каравана морето. Имаше дело, само че заключението е, че дюната не е разрушена, а " единствено развалена ".
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР