Подпомогнати от големи турнета на стадиони от изпълнители като Тейлър

...
Подпомогнати от големи турнета на стадиони от изпълнители като Тейлър
Коментари Харесай

Бърз отскок и безпрецедентни продажби на билети за музика на живо, след като заведенията бяха затворени поради пандемията

Подпомогнати от огромни турнета на игрища от реализатори като Тейлър Суифт и Бионсе, продажбите на билети процъфтяват и наподобява евентуално осъществяванията онлайн да продължат да притеглят големи тълпи тази година, откакто пандемията затвори концертни зали в международен мащаб за съвсем две години.

Продуцентът на концерти и събития Live Nation удостовери тази седмица това, което демонстрират данните от повече от година: с Коронавирус значително в огледалото за назад виждане, милиони търсят развлечение надалеч от вкъщи и са подготвени да прекарат доста пари, с цел да го направя.

Live Nation, която има Ticketmaster, съобщи в документ до регулаторите тази седмица, че 2023 година е донесла най-високи равнища както в посещаемостта, по този начин и в продажбите на билети.

Посещаемостта е скочила с 20% до удивителните 145 милиона през 2023 година спрямо миналата година.

През 2021 година, когато залите започнаха да отварят още веднъж с условия за носене на маски, посещаемостта беше нищожните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР