Подписка за оставката на президента Румен Радев стартираха граждани. До

...
Подписка за оставката на президента Румен Радев стартираха граждани. До
Коментари Харесай

Тръгна подписка за оставка на Румен Радев

Подписка за оставката на президента Румен Радев стартираха жители. До момента са събрани стотици подписи против президента. От тук нататък следва те да бъдат импортирани за разглеждане от депутатите в Народното събрание, оповестява телевизия " Европа ".

Разединител и рушащ нормалността в страната, по този начин жители описаха държанието на президента Румен Радев. А пред постройката на някогашния парламент те провеждат и подписка против президента.

" Подтикваше хора да са радикални по демонстрациите свързани с оставка на държавното управление. За нас граничеше със самата институция президентство, знаете президентството е институция на обединяване на най-висшата форма на доверие в тази страна. В случая всички бяхме предадени от избора си за президент. Разедини ни, реализира крайни насоки към хората, което докара до радикални дейности, омаскаряване на здания на хора “, съобщи Борислав Райчев, ръководител на гражданско съдружие " Сила “.

" Доста възрастни хора също пристигнаха, което мен ме изненада, тъй като си мислех, че множеството възрастни хора са от Българска социалистическа партия и поддържат Румен Радев. Идват и много чужденци, през вчерашния ден имахме гъркиня, предходната седмица, пристигнаха хора от Германия “, описа Анна Георгиева, гражданско съдружие " Сила “.

Божидар е един от жителите взел присъединяване в подписката. Смята, че със своето държание президентът не оказва помощ на народа си, а се афишира срещу него и цели дестабилизиране на България.

" Искам демократ президент, не да мисли към Русия и да мисли за отцепване на страната. Да има и бели и черни. Искам институциите да работят в една тенденция, с премиера било то Борисов или някой различен и идващия президент да работят за богатството на народа, а не за персонални партийни ползи “, разяснява той.

Организаторите са подготвени да останат пред постройката на някогашния парламент до момента в който не съберат нужните подписи и до момента в който гласът им бъде чут от народните представители в Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР