Подписка в своя защита като шеф на правителствена болница събира

...
Подписка в своя защита като шеф на правителствена болница събира
Коментари Харесай

Доктори от Правителствена болница са летели за детето на Пеевски в Дубай?

Подписка в своя отбрана като началник на държавна болница събира проф. Любомир Спасов

За по-убедително той обяснявал на личния състав в елитното здравно заведение, че Борисов и Пеевски щели да се върнат на власт след изборите, по тази причина който подпишел ще е добре, а който не – сбогом. Това оповестиха за Фрог нюз хора от болничното заведение.

Те показаха и неодобрение от половинчатите разкрития на здравния министър Стойчо Кацаров за същинското положение на „ Лозенец “ и дългогодишното тоталитарно и цялостно с корупционни практики ръководство от страна на Спасов.

Няма ли да се ревизират потъналите десетки милиони, които държавното управление на Борисов от време на време опрощаваше? В чий джоб отиваха тези милиони?

Няма ли да се проверяват закупуванията на инсталация, която действително коства няколко пъти по-малко от платените по съмнителни документи суми?

Защо Национална агенция за приходите и ДАНС не ревизират по какъв метод проф. Спасов е придобил скъпата къща в кв. Бояна?

След като се оповестиха глобите по закона „ Магнитски “ няма ли някой да се разрови в връзките на Спасов с Пеевски и Доган?

Изпращал ли е шефът на държавна лекари от болничното заведение да обслужват едно от децата на Пеевски в Дубай? По каква линия, кой е плащал командировъчните и техния престой там?

Какъв е приносът в работата на Клиниката по педиатрия на доктор Юри Фандъков, брачен партньор на столичния кмет Йорданка Фандъкова? Каква е неговата заплата по отношение на останалите сътрудници?

Разкритите случаи на източване на Здравната каса в следствието на Миролюба Бенатова изолиран случай ли са или процедура от години?

Как е допустимо 140 кревати в болница „ Лозенец “ да се обслужват от над 900 души медицински личен състав? (По данни от 2020 г.)

Нека някой изясни за какво Министерският съвет утвърди спомагателен трансфер по бюджета на здравната каса каса за 2020 година в размер на 61 015 900 лева За болничното заведение. Къде отидоха тези пари?

Кое наложи да се дефинира по три медицински лица да се грижат за всеки представител на властта и прокуратурата при престоя им болничното заведение? Няма такива критерии в нито една европейска страна.

Има още доста, доста въпроси, които чакат отговори от дълго време.

Освен това изказванията на Спасов, че Шиши и Бойко се връщат на власт след изборите, са мощно пресилени, както би се изразил Марк Твен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР