Подписка с 1960 подписка на служители на горските стопанства на

...
Подписка с 1960 подписка на служители на горските стопанства на
Коментари Харесай

Подкрепа за ексшефа на ЮЗДП инж.Дамян Дамянов! Писмо, придружено с 1960 подписа, изпратено до президента Р. Радев, министър Явор Гечев и до шефа на Национална сигурност

Подписка с 1960 подписка на чиновници на горските стопанства на територията на ЮЗДП съпровожда писмо до президента Румен Радев, министъра на земеделието Явор Гечев и шефа на " Национална сигурност " Пламен Тончев. В писмото чиновниците показват несъгласието си с направената промяна на шефския пост и детронирането на шефа Дамян Дамянов, на чийто пост бе назначен инж. Благой Милев от горско стопанство Добринище.

Подписалите писмото упорстват за преосмисляне на решението, поради професионалните качества на Дамянов, управлявал сполучливо предприятието с години, създавайки добра работна атмосфера, довела до извънредно положителни резултати в ръководеното от него горско дружество. Смяната му изненадала работещите в ЮЗДП и горските стопанства, още повече били шокирани от назначението на инж. Милев, който скоростно бил назначен на поста,без да е завършил връзките си с ДГС Добринище.

Писмото до управниците по върховете на властта е изпратено към този момент и до дни се чака някаква реакция. Приложена е и подписката,в която попадат имената на чиновници,както и имената на интернационалните сътрудници, изразили поддръжката си към Дамянов. Подписката потегли в първия ден от назначението на новия шеф на ЮЗДП инж. Благой Милев, само че към нея не се шумеше мното,тъй като се предполагаше,че хората се опасяват да заявяват поддръжка и тя ще се провали. Но 1960 подписа са извънредно доста, което приказва,че цялото дружество е зад тила на Дамянов.

Затова и попитахме новия шеф Благой Милев, по какъв начин ще работи с хора, които са безапелационни, поддържат предходния си началник и считат, че промяната на шефа Дамянов е неточност?

Ето какво отговори той: Знам за тази подписка от първия ден, нямам пояснение по какъв начин са събрани тези подписи, мисля,че един път към този момент я пращаха до институциите. Тук съм, с цел да работя и се надявам чиновниците също да извършват отговорностите си прецизно, сподели инж.Милев.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР