Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000

...
Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000
Коментари Харесай

„Възраждане“ внесе искане с 590 хил. подписа за свикване на референдум

Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000 страници. Това, което ще реализираме е, че наесен ще има референдум дружно с локалните избори.

Това съобщи водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов, предадеБГНЕС.

Костадинов уточни, че влизането в Еврозоната е " капан, от които няма излаз ".

“Унищожаването на българския лев ще докара до заличаване на спестяванията на българските жители, до обезценяване на приходите и спестяванията, и ще ликвидира последния останал детайл на самостоятелна България - финансовата самостоятелност на нашата страна ”, сподели той.

Лидерът на " Възраждане " допуска, че ще има " офанзива и доноси против референдума на партията от страна на “Демократична България ”.

Отиваме на нови избори - по този начин Костадинов разяснява днешното изказване на обединението ПП-ДБ да не поддържа кабинет на ГЕРБ-СДС.

" Ако ни бъде връчен третият мандат, имаме подготвен състав на кабинет и ще го представим за гласоподаване в Народното събрание ", добави водачът на групировката. “Възраждане ” ще търси поддръжка от всички партии на база на тяхната платформа и цел, само че надали ще я получи, тъй като другите партии имали " разнообразни цивилизационни визии ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР