Подписаните червени устни и котешкият ефект на Тейлър Суифт са

...
Подписаните червени устни и котешкият ефект на Тейлър Суифт са
Коментари Харесай

Как гримът на Тейлър Суифт от турнето Eras Tour остава на мястото си цяла нощ

Подписаните червени устни и котешкият резултат на Тейлър Суифт са смели визии, които би трябвало да поддържате когато и да е – камо ли на сцената в летните горещини, с тричасов- дълга хореографирана танцова рутина, през която да преминете.

По време на турнето на Swift's Eras Tour, един от най-задаваните въпроси на всеки почитател сигурно е бил: по какъв начин гримът й остава на мястото си цяла нощ?

По време на дъжд и стихия (съвсем безусловно, в някои случаи), гримът на Суифт не помръдва по време на нейните осъществявания. Въпреки че нейният гримьор Eras към момента не е оголен, хипотетично приключване на точната гримьорска рутина на Суифт в Instagram разкри нейните най-използвани и обичани артикули.

Не е изненадващо, че описът е съвсем напълно Пат Макграт, именит грим реализатор, взел участие в музикалния видеоклип Bejeweled на поп сензацията.

Освен в случай че не желаете да похарчите малко положение за Pat McGrath Labs, ето по какъв начин можете да пресъздадете непоклатимия обаятелен външен тип на Swift с по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР