Подписан е Меморандум за разбирателство за установяване на приятелски отношения

...
Подписан е Меморандум за разбирателство за установяване на приятелски отношения
Коментари Харесай

Казанлък развива топли връзки с виетнамския Лай Чау

Подписан е Меморандум за съгласие за определяне на другарски връзки на съдействие сред виетнамския град Лай Чау и Казанлък , оповестиха от пресцентъра на общината. Това се случи на формалната гала, на която участваха ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, ръководителят на Националното заседание на страната Въонг Дин Хуе и кметът на Казанлък Галина Стоянова.

Меморандумът планува се двете страни постоянно да обменят информация за ситуацията в региона на социално-икономическото развиване, капацитетът, мощните страни, желаните политики и да предизвикват вложенията в производството и бизнеса в другите сфери.
 От Виетнам Росен Желязков пита за какво депутатите не са поканени на водосвета на бойните флагове Обновена
От Виетнам Росен Желязков пита за какво депутатите не са поканени на водосвета на бойните флагове

Делян Пеевски и Борислав Гуцанов също насочиха остри рецензии към Министерството на защитата

Съгласно документа град Лай Чау и община Казанлък ще изготвят годишни проекти за съдействие , които да се утвърждават за всяка година след разискване на постигнатото през миналата и одобрение на проект на дейностите за идната година.

Като предпочитани области за взаимоотношение в меморандума са посочени - поощряване на вложенията, продан на информация, поддръжка за образование, трансфер на технологии, съдействие в региона на туризма, културата, професионалното образование и науката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР