Подписах писмо до управляващия орган, до одиторите, до дирекция Национален

...
Подписах писмо до управляващия орган, до одиторите, до дирекция Национален
Коментари Харесай

Томислав Дончев коментира обвиненията на Йончева и разкри, че...

Подписах писмо до ръководещия орган, до инспекторите, до дирекция " Национален фонд " в Министерство на финансите, че желая планът за Ларгото да бъде тестван - всички разноски, документи и инспекция на място, с цел да забележим дали в него има нередности. Това сподели зам.-министър ръководителят Томислав Дончев преди да бъде изслушан от парламентарната комисия по европейските фондове, съобщи БГНЕС.

Дончев акцентира, че не работи лековато и не може да се довери единствено на изказванията, които Елена Йончева от Българска социалистическа партия изнесе и увери, че виновните институции ще си свършат работата.

„ Политическият ми коментар. В тази система, където има доста пари, които би трябвало да се разходват в интерес на обществото постоянно е имало опити за напън. Въпрос на мъжкарско държание е да не им се поддаваш. Много не ми се желае, Народното събрание да взе участие в тези форми на напън “, акцентира зам.-министър ръководителят. На журналистически въпрос, че министърът на културата Боил Банов е отрекъл да е желал опрощаване на 700 000 лева, Дончев сподели, че Банов е посочил документи с автограф на министъра тогава, искова молба до съда да бъдат търсени въпросните пари като наказателна клауза от компанията. „ Това изключва всякаква догадка някой да е бил подкупен. Щом гониш някой в съда и търсиш да си прибереш неустойката, по какъв начин може, нагледно да си в завера с него “, съобщи Дончев и добави, че скоро ще стане ясно дали има нещо неправилно в този план.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР