Подозрения за нередности по време на последните избори в Турция.

...
Подозрения за нередности по време на последните избори в Турция.
Коментари Харесай

Възраждане: Изборите са заложник на няколко IP адреса

Подозрения за нередности по време на последните избори в Турция. Информацията разпространиха от партия " Възраждане ", от където към този момент са подали сигнал в прокуратурата. Според тях през последните няколко вота се вижда прогресивно повишаване на броя на отворените секции в южната ни съседка, като това се е случило посредством подаване на онлайн заявки към Централната изборна комисия. Проверката на обвиняването и ДАНС открива, че близо 12 000 онлайн заявки са изпратени от 48 ай пи адреса, без да са дава конкретизиране от кое място и от кого са били изпратени. В прокурорското разпореждане се споделя още, че държавното обвиняване отхвърля да образува наказателно произвеждане.

" Възраждане " упорстват ЦИК да забрани подаване на онлайн заявки за гласоподаване в чужбина от български IP адреси. От партията ще апелират постановлението за отвод от формиране на наказателно произвеждане на СГП, сподели Петров.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява, че българската страна е пленник на няколко IP адреса. Ние знаем, че тези заявки са пускани от София, от региона на църквата " Св. Неделя ", сподели Костадинов. Петър Петров обясни, че ЦИК може със свое решение да уреди поддаването на онлайн заявки да става от IP адрес, който се намира отвън страната и броят на признатите заявки да бъде стеснен до един.

Вижте детайлности във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР