Подозират я в опити за ин витро През последно време

...
Подозират я в опити за ин витро През последно време
Коментари Харесай

Бременна, ама друг път: Анелия надебеля след годежа

Подозират я в опити за ин витро

През последно време плъзнаха клюки, че Анелия е в очакване на дете от годеника си Захаринов. А откакто се сгодиха този юли клюките, че ще стават родители още веднъж се ускориха.

Според всемирски кореспондент, който засече певицата на присъединяване тя е наедряла на ръце, бедра и ханш, само че корема й е плосък и няма диря от плод в него.Нито пък е станала по-пищна в бюста.

Анелия може да е надебеляла с няколко килца от горе, само че пък напряко грее от благополучие. За разлика от другите чалгаджйки тя към момента не се е пристрастила към модификацията. Нито си е уголемила джуките, нито пък си е клъцнала носа. И към момента е разпознаваема и не се е трансформирала в клонинг на останалите си колежки. Известно е за нея, че си е поставила малко силикон в гърдите, само че единствено 350 куб., което е прекомерно малко количество.

На присъединяване си Анелия не спря да се раздава, единствено тоалетът й направи усещане, че е несъответствуващ за нейната фигура и й стои необичайно. Но певицата наподобява по-млада от същинската си възраст, а и няма никакви бръчки, макар, че навърши 41 скоро. За това към момента не е прибягнала до филъри, защото сега не са й нужни.

Феновете на Анелия допускат, че след годежа със Захаринов се е успокоила, спряла е тренировките и по тази причина е наедряла. Но други са на мнение, че фолк звездата е тръгнала на ин витро процедури и това е повода да надебелее.

Източник: Уикенд

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР