Подозираме баща ми, с години я заплашваше, няма кой друг

...
Подозираме баща ми, с години я заплашваше, няма кой друг
Коментари Харесай

Синът на брутално пребитата бизнесдама Ст. Терзийска, Коста Козас, пред Struma. com: Случилото се с майка ми е категоричен опит за убийство!

Подозираме татко ми, с години я заплашваше, няма кой различен да стои зад това закононарушение...Тежки думи, изречени от наследник към татко му. Какво ли би трябвало да е претърпяло това младо момче, с цел да жигосах родния си татко като гарант на жесток побой над майка му, товачу през днешния ден кореспондент на Struma. com при диалог с младия и сполучлив предприемач, управляващ фабрика за маслини в Благоевград. Ето какво ни описа Коста Козас:

" Няма кой различен с изключение на татко ми да стои зад жестокото нахлуване над майка ми, с години я заплашваше, имаме тъжби в полицията, от където направиха единствено сигнален протокол, по тази причина го подозираме. В деня, когато се случи, той пристигна на входа на болничното заведение, с цел да разпитва за положението и, знаеше елементи, които полицията и ние към момента уточнявахме..

Какви елементи?

Ами да вземем за пример, къде е станало, че е била до колата си, детайлности, които още ние не знаехме... Веднага го заподозряхме, поради както споделих, систематичните закани... Вярно е татко ми е, само че няма кой различен да е поръчал това..

Защо я заплашваше?

Това са детайлности от следствието, които не мога дави споделя

Познавате ли нападателя?

Никога не съм го виждал, само че видях по какъв начин грубо я удри, търси главата и, безжалостно нанася ударите с пръта, преследвая и не стопира да удря. Всичко това видяхме на камерите, те са наши персонални, ужасяваща панорама, този човек искаше да я убие... Наричам закононарушението безапелационен опит за ликвидиране...

Как е в този момент майка ви?!
Не е добре, едното око е изгубено, другото също не е добре. Има строшен пръст на едната ръка, голям брой пострадвания по главата, строшен нос, пострадвания по краката, съвсем няма място, което нападателят да не е засегнал. Пак споделям такава жестокостпоказвакатегоричнонамерение тя да бъде убита. Да не приказваме за тежката психологична контузия, която майка ми е претърпяла. Повярвайте тя я изключителна жена, уважавана, услужлива, слънчева жена - няма кой различен, с изключение на татко ми, да стои зад това закононарушение, споделя Козас, мощно обезпокоен от случилото се с майка му.


Бизнесдамата Стефка Терзийска бе нападната преди няколко дни пред блока, в който живее, до момента в който прави опит да отключи колата си. Млад мъж, който с часове я чакал извън да излезе, с качулка на главата, издебнал дамата и нанесъл няколко непредвидени за нея удари в главата, в региона на слепоочието.

Терзийска почнала да крещи за помощ, само че това не го стресналои нападателят траял да я преследва с удари, до момента в който излезе на улицата, където към този момент имало хора. Три дни по -къснобеше задържан и 21-годишниятнападател, благоевградчанинът Кирил Лукарски. Откриха го в хотел " Европас " в Сандански. Засега нападателят мълчи...

Петя Колева


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР