Подозирам Невена Зартова, че тя лично е допринесла за демоничния

...
Подозирам Невена Зартова, че тя лично е допринесла за демоничния
Коментари Харесай

Съдия Цариградска директно обвини прокуратурата в бездействие по разследване дейността на Нотариуса и Пепи Еврото

Подозирам Невена Зартова, че тя персонално е съдействала за демоничния облик на Мартин Божанов и както и прокурорския чадър и този на службите. Това съобщи арбитър Владислава Цариградска по време на чуването ѝ във краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов, заяви " Фокус ".

В началото на съвещанието арбитър Цариградска изясни, че съзнателно упорства да седне надалеч от Зартова. " Не съм там където е мястото за чувания, защото професионалната ми чест и достолепие ме карат сега да не седна там където е сътрудника Зартова. Ако не уважите това мое искане може и въобще да не допринеса до вашия спор през днешния ден ", предизвести тя депутатите.

" Този механизъм и тази мафиотска конструкция, която беше изправена и против мен, се случва с доста съществено политическо въздействие, медийно присъединяване, корист от страна на прокуратурата както с безучастие, по този начин и с репресивно следствие, както и със корист със специфични разследващи средства или с частни копроматни банки ", бе безапелационна арбитър Цариградска. Тя разгласи, че е завела каузи против " една трибуквена медия " поради офанзивите против нея, а натискът против нея е почнал след очернящи изявления в тази медия.

Тези думи провокираха остра и извънредно невъзпитана реакци от страна на представители на " трибуквената медия ", които прекъснаха съдията с крясъци посред съвещанието на комисията. За благополучие, този епизот завърши бързо и ревюто на Цариградска продължи.

" Допускам, че сте осведомени с обществените ми изяви и това, което заявих пред Висш съдебен съвет. Срещу мен стартира вв времето проведена офанзива с посочената медийна а обява с предизвестие, че ще бъде свалена обвързвано с лицето Мартин Божанов. От мен не искаше резултата, а аз да се отведа в дело в което той участваше. След това известие това искане беше публично сложени среплики към мен, поздрави и предизвестия към фамилията ми. Освен Нотариуса в тази цялата форма на шантаж и напън активност имаше двамата Цариградска уточни и имената на юристите Велимир Атанасов и Калин Чанков като работили дружно с Божанов. Тя съобщи, че има и още един човек, който вижда в залата сега, само че той е жител и не загатна името му.

По-нататък в ревюто си пред парламентарната комисия арбитър Цариградска описа на депутатите по какъв начин и от къде да изискат данни, с цел да си свършат работата по откриване на истината към активността както на Нотаруса, по този начин и на Пепи Еврото. Тя цитира каузи, отчети, информации и други документи, които са потънали в прокуратурата, без да се подхващат ограничения по изясняването им.

Работата на комисията продължава с въпроси към арбитър Цариградска.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР