Подозирам, че за начало колегата Симеонов ще е много разсърден

...
Подозирам, че за начало колегата Симеонов ще е много разсърден
Коментари Харесай

Цитат на деня: Подозирам, че колегата Симеонов ще е гневен на всички

" Подозирам, че за начало сътрудника Симеонов ще е доста сърдит и ядосан на всички. " Това зави в предаването " 120 минути " по Би Ти Ви вицепремиерът Томислав Дончев, помолен за коментар на изтеклия 24-часов ултиматум, който сътрудника му Валери Симеонов даде на четири медии да му се извинят.

Дончев уточни, че Валери Симеонов е прочувствен човек, само че в политиката страстите не са от изгода. Призна, че не може да каже по какъв начин е станало по този начин, че вчерашната позиция на Симеонов е разпратена от Министерския съвет, откакто през днешния ден ръководещата партия се разграничи от нея.

Той още веднъж повтори тезата си, че щом абсурдът е заплетен в ефир, най-хубавият метод да се разбере кой какво е имал поради е още едно присъединяване в студиото.

" Това, което научих в политиката е, че щом си в политиката, имаш лимитирани цивилен права ", сподели още Дончев и уточни, че не би си разрешил да каже на публицист, че на следващия ден може да го няма, както направи депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров в петък. Вицепремиерът сподели, че не е редно да дава пояснения вместо Тодоров, като го дефинира като " много звучен " и напомни, че самият той е споделил, че си е сменил мнението, влизайки в ГЕРБ. " Всеки има право да става по-добър ", счита Дончев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР