Подозирам, че посолствата са в шок от разкритията в парламента

...
Подозирам, че посолствата са в шок от разкритията в парламента
Коментари Харесай

Иво Христов: Европа сигурно е в шок от разкритията в парламента

Подозирам, че посолствата са в потрес от разкритията в Народното събрание и сигурно ГЕРБ не може да разчита на безусловна поддръжка от Брюксел. Това сподели в изявление за " Фокус " евродепутатът от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент Иво Христов за Деня на успеха и Деня на Европа.

" За страдание това осъзнаване идва прекомерно късно, тъй като Брюксел също носи своята отговорност за политическия чадър над режима на Борисов, който през днешния ден се разпада ", сподели Иво Христов.

Той напомни, че още преди месеци в своя резолюция Европейският парламент се е произнесъл доста сериозно за положението на върховенството на закона, за корупцията, за медийната независимост в България.
" В самата България в доста връзки се върнахме в 1989 година щом още веднъж приказваме за независимост на словото, за народна власт и почтени избори, за господство на закона. Всички тези понятия са предусловия за влизането в Европейски Съюз. Сега се оказва, че у нас са трагичен проблем ", сподели евродепутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР