Подозира ли някой, че дългокосият музикант от „Ахат“ Денис Ризов,

...
Подозира ли някой, че дългокосият музикант от „Ахат“ Денис Ризов,
Коментари Харесай

Денис Ризов профука парите на Жоро Илиев

Подозира ли някой, че дългокосият музикант от „ Ахат “ Денис Ризов, който самичък към момента се показва като продуцент и тв водещ, в действителност се занимава с козметика? Сенки, червила, а преди този момент и бизнес с конфитюр, са препитанието на така наречен „ черна овца “ на прехода, за какъвто години наред се обявяваше Денис, потвърждавайки, че върти на дребния си пръст де що има малките екрани и късни шоуто в Съединени американски щати.

Може би не са доста почитателите, които се питат какво се случва с Денис Ризов, само че въпреки всичко - нали щеше да е американският Борат и да води късно шоу в Съединени американски щати? Всъщност, от това изказване на самия Денис минаха цели две години и в случай че не става въпрос за някакъв супер конфиденциален план, за който съзнателно не се приказва, по-вероятно е такова шоу въобще да не съществува. Когато от ефира на Българска национална телевизия смъкнаха предаването му „ Денис и другари “, и за него Ризов анонсира, че поемало по пътя към американските малките екрани, само че очевидно корабът, на който се носи, още плава в океана, написа " Уикенд ".

Бившият тв водещ може и да е гледал американска телевизия, само че в такава дали въобще е стъпвал, е тайнственост. Денис горе-долу се материализира и въпреки и пооклюмал, въпреки всичко не му омръзва да споделя някакви свои нови инициативи, най-вече в тв сферата, които по този начин и не се случват. Фука се, че изкарва милиони и се благодари на ориста си на „ черната овца “, както се споделя най-известната ария на групата му. Никой обаче действително не е наясно от какво тъкмо претърпява Денис Ризов.

Факт е, че и той, и някогашната му брачна половинка Наталия Симеонова постоянно са показали много порядъчен стандарт, което пък дълги години предизвикваше сума ти народ да счита, че сполучливите инициативи на рокаджията не са фантазия. Защо тогава никой на наша територия, изключваме гората от ръце в далечните щати, не желае към този момент да работи с Денис?

Според всички в родните малките екрани, имали алъш-вериш в миналото с музиканта - „ не си е работа “.В годините Ризов си е спечелил известност на лекомислен безгрижник, който ще обещае целия свят и няма да осъществя и едно село. Макар и с типичното държание на рок звезда, с навиците на която е осведомена цяла нощна София, Денис отпадна от картинката на съвсем всички малките екрани, нищо че продължава да се показва да се носи из заведенията с визитката на продуцент и водещ. След краха на всяко предаване, което е стартирал, и то все зрелищни провали, сега в ефира той има някакъв принос само към „ Търси се “ по Би Ти Ви. „ Търси се “ даже е рекордьор в програмата на малкия екран по години на екран, само че всички са безапелационни, че триумфът се дължи на позитивния облик на шоуто и водещите му, както и на обстоятелството, че Ризов не се занимава по никакъв действен метод с предаването.

Твърди се, че преди време точно с поддръжката на братята Георги и Васил Илиеви Ризов купува 20 декара земя в столичния регион Панчарево и построява 23 къщи, които са обединени в комплекса „ Маунтин Вю Вилидж “ и които в действителност и до ден сегашен го хранят. Там е и фамилната му къща, в която някогашната му жена, само че към момента непосредствен приятел Наталия Симеонова, отглежда щерка им. Дори и след гибелта на Главния Наталия и вдовицата му Мая са към момента неразделни, а Денис не смее да оборва истината за топлата си връзка с създателите на ВИС.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР