подобрява изживяването по време на домашното кино със CineBeam 4K

...
подобрява изживяването по време на домашното кино със CineBeam 4K
Коментари Харесай

Новите Cinebeam протектори от LG разработени така, че да издигнат домашното кино до нови висоти

усъвършенства преживяването по време на домашното кино със CineBeam 4K лазерни проектори и новите им, усъвършенствани модели HU715Q и HU710P. Новият LG HU715Q Ultra Short Throw (UST) е създаден посредством новаторски технологии като автоматизирана бляскавост и опция да сътвори 100-инчова картина1 при позициониране единствено на 21.7 см. от стената, осигурявайки звездно качество на картината в еластичен дизайн, съгласуван с пространството. От другата страна, моделът LG HU710P показва незабравим прогрес по отношение на предшественика си, като обезпечава по-ярка картина и по-дълбоко черно, с помощта на хибриден лазер без колела.

Новите проектори CineBeam са отличен избор за потребителите, които желаят да основат чувството за свое лично кино вкъщи със завладяващи, огромни изображения, които могат да бъдат прожектирани непосредствено върху стената или върху специфичен екран. Компактни и лесни за конфигурация, двата модела са подобаващи за множеството закрити пространства, само че и са страховит избор за уюта на домашния двор след залез слънце. Перфектен за феновете на филми, които желаят да добавят интериора си с нещо особено, моделът LG HU715Q е основан с дизайнерски висок клас текстил със съдействието на датската компания Kvadrat по този начин, че да хармонизира с обзавеждането и стила на дома.

И двата модула дават 4K резолюция с 3,840 x 2,160 живи пиксела, с помощта на което усъвършенстваната лазерна технология в проекторите обезпечава впечатляващо съответствие на контрастност от 2,000,000:1 и висока пикова бляскавост, подобрявайки наличието посредством откриване на повече елементи в тъмните и ярките подиуми. Благодарение на значими корекции в 4-, 9- и 15-точкочковото деформиране, проекторите обезпечават елементарно хоризонтално и отвесно подравняване, което разрешава гъвкаво слагане без деформиране. Модел HU715Q генерира 2,500 ANSI лумена бляскавост посредством лазерния източник на светлина, до момента в който модел LG HU710P генерира 2,000 ANSI лумена бляскавост посредством лазерно-LED хибридна технология. И двата модела са оценени на 20,000 часа приложимост, което значи, че животът им е четири пъти по-дълъг от този на стандартните проекторни лампи.

Новите проектори CineBeam разполагат с редица усъвършенствани технологии за възстановяване на изображението за оптимално потребителско преживяване:

Ÿ Brightness Optimizer приспособява настройките съгласно околната среда.

Ÿ Dynamic Tone Mapping проучва и прави фини настройки за всеки кадър, с цел да поддържа великолепно HDR осъществяване за зашеметяващо реалистични, ярки изображения, без значение от наличието или силата на светлина в стаята.

демонстрира филмите по метода, по който режисьорите са ги снимали, възпроизвеждайки точната визия и чувство на кината, като резервира истинското съответствие на страните, честотата на фрагментите и цветовете.

Ÿ Смарт платформата webOS от LG предлага интуитивни контроли и навигация с елементарен достъп до необятен набор от известни стриминг услуги, в това число Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube и Apple TV. 2

Ÿ [Само за модел LG HU715Q] Четири вградени високоговорители и 2.2-канално стерео, които ускоряват чувството за потапяне във кино лентата, в допълние към съраунд тон при свързване с един или два Bluetooth високоговорители. 3

“Все повече консуматори правят оценка опцията да гледат обичаното си наличие в действителни кинематографски мащаби и точно поради това домашните проектори изживяват подобен напредък на сегмента си,” споделя Сео Янг-джае, старши вицепрезидент и началник на IT бизнес отдела на LG Business Solutions Company. “Специално създадени за почитателите на киното, LG CineBeam предлага впечатляваща бляскавост, напълно качество на картината и звука, както и избор сред най-популярните стриминг приложения в webOS. Всеки, който желае да сътвори или усъвършенства домашната си кино система, няма да сгреши, като избере проекторите CineBeam от LG.”

Двата модела 4К лазерни проектори CineBeam HU715Q и HU710P ще бъдат налични през първото тримесечие на 2022, започвайки от основни пазари като Северна Америка, Европа и Азия, последвани от Средния Изток и Латинска Америка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР