Подобрения в инфраструктурата, развитие на културния живот и борба със

...
Подобрения в инфраструктурата, развитие на културния живот и борба със
Коментари Харесай

За какво ще работи Даниел Недялков като общински съветник от ПП „Единение“?

Подобрения в инфраструктурата, развиване на културния живот и битка със сивата стопанска система. Това са главните цели на претендента за общински консултант от Политическа партия „ Единение “ Даниел Недялков .

Ако бъде подсилен за локалния парламент през идващите години той ще работи за създаване на улично осветяване в кварталите, където то липсва, както и за реорганизация на остарели паркинги, тротоари и зелени площи в града.

В културен аспект Недялков възнамерява да се бори за основаване на статуи и забележителни уреди в града, които да радват туристите. Важен аспект в работата му ще бъде и опцията за развиване на художници, музиканти, писатели и всички други културни дейци .

Даниел Недялков си слага за цел и битка със сивата стопанска система , в частност компании, които укриват налози, заплащат минимална заплата на своите чиновници и останалото на ръка.

Според него Бургас има потребност и от център, сходен на Пловдивския панаир, където да се провеждат изложби от производители и представители на компании, на които работодатели да показват активността си пред бъдещите си чиновници.

Недялков счита, че е значимо младежите да бъдат подтиквани да вземат участие в културната, спортната и публичната активност на града. Той предлага основаването на годишен музикален фестивал, сходен на „ Бургас и морето “, за самостоятелни музиканти от всички музикални жанрове.

Подкрепете Даниел Недялков с бюлетина номер 8 и преференция 106

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР