Подобрената и по-функционална версия на системата за нагряване на тютюн

...
Подобрената и по-функционална версия на системата за нагряване на тютюн
Коментари Харесай

Подобрената версия на устройството за нагряване на тютюн и у нас от 4 ноември

Подобрената и по-функционална версия на системата за нагряване на тютюн " Айкос " – IQOS 3 DUO, излиза и на българския пазар, откакто към този момент се продава в Япония и Мексико, заяви пред публицисти Джордж Маргонис, изпълнителен шеф на българското сдружение на тютюневия колос " Филип Морис Интернешънъл ".

В комерсиалните обекти устройството ще се появи на 4 ноември, само че най-нетърпеливите ще могат от 24 октомври да си го поръчват от уеб страницата на компанията у нас, с цел да са сигурни, че ще са измежду първите, които ще се възползват от новите характерности на " Айкос ", въодушевени от потребителските рекомендации.

Новата версия образно е като IQOS 3 и даже аксесоарите на двете устройства са взаимно заменяеми. DUO обаче разрешава на пушачите да употребяват устройството два поредни пъти, без да го зареждат. Отделно холдърът, в който се слагат особено обработените тютюневи стикове за нагряване, се зарежда доста по-бързо от джобното устройството. това към този момент е допустимо за малко повече от минута ", уточни Маргонис.

По съвет на потребителите на устройството то има спомагателни знаци, обясин Димитър Костов, маркетинг управител на артикули с понижен риск във " Филип Морис България ". Единият демонстрира какъв брой време остава до края на пушенето на стика, преди устройството да извибрира да преустановяване на нагряването на тютюна. " Това е тъй като пушачите са привикнали от стандартните цигари да виждат какъв брой им остава да пушат ", изясни той. Другият знак споделя на потребителя дали му е първото прилагане на холдъра или второто, с цел да знае по кое време да го зарежда.

Отделно устройството има по-здрав корпус, капакът на зарядното е по-издръжлив, като концепцията е ползвателят да не мисли изобщо за устройството, а да се наслаждения на бездимното пушене, изясни Костов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР