Подобно обединение не трябва да става механично, а трябва да

...
Подобно обединение не трябва да става механично, а трябва да
Коментари Харесай

Петър Славов: Обединението на десницата не трябва да е механично

" Подобно обединяване не би трябвало да става механично, а би трябвало да стане на база предварителни избори. Това решение ми се коства единственото вярно. "

Това съобщи пред БНР юрист Петър Славов, някогашен народен представител, за вероятното обединяване на десните сили преди изборите.

Идеята за предизборно обединяване да десницата не е нова, уточни Славов. Той напомни, че това може да се случи посредством " предварителни отворени избори чрез платформата за електронно гласоподаване ", като това би заело необятна гражданска сила.

По думите му обаче досега съответни диалози с цивилен организации изобщо не са водени, а през медиите се насочат само мантри и поръчки.

Славов попита " какво се случи с всичките сини линии ", откакто в досегашната коалиция градската десница се е съобразявала с алените линии на Българска социалистическа партия.

Целта е обединени Политическа партия и Демократична България не да бъдат първи, само че с малко, а да завоюват изборите по този начин, че да не се вършат " тъжни взаимни отстъпки ", акцентира той.

Демотивираща за десните хора е тезата, че на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия им е належащо още малко, с цел да могат да ръководят, счита Петър Славов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР