Подобно на всички големи европейски столици и София вече ще

...
Подобно на всички големи европейски столици и София вече ще
Коментари Харесай

Столицата ще изненада с безплатен фестивал 3 дни през септември

Подобно на всички огромни европейски столици и София към този момент ще има личен безвъзмезден фестивал. На 15, 16 и 17 септември SOFIA SPARK FEST ще събере хора от всички краища на града на огромната поляна в Южния парк, с цел да се забавляват, да научат нови неща, да спортуват, да слушат най-актуалните звезди на българската поп сцена, и да отбележат дружно деня на София.

SOFIA SPARK FEST е тридневен фестивал навън, който под мотото " Градът е на всички " ще покаже София такава, каквато желаеме да бъде. Фестивалът е отдаден на най-голямата полезност на града - хората, които живеят в него и го вършат цветен, жив и бляскав.

В три поредни дни ще преживеем нашата столица и ще се обединим в концепцията, че всички сме искрата, която прави София цветна и магнетична. Ментори и водещи на фестивала ще са Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

 Снимка 306507

Идеята на програмата във всеки от трите дни на фестивала е да покаже значимите тематики за столицата и нейните поданици - обучение, спорт и просвета, с фокус върху личностното израстване и грижата за другите. Фестивалът ще предложи целодневни интензивности за всеки член от фамилията, а вечер на огромната музикална сцена ще се изявяват както одобрени поп реализатори, по този начин и млади гении.

15 септември е отдаден на образованието, а вечерта е непокътната за звездите от " Гласът на България " и Поли Генова.

 Снимка 306508

16 септември е денят на спорта и дейния метод на живот, който ще приключи с мега концерт на триото Белослава, Миленита и Рут.

Празникът на София - 17 септември, ще бъде отдаден на изкуството и културата, а звездата на огромната сцена в тази специфична вечер е Мария Илиева.

 Снимка 267013
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР