Подобно на Шон Пен, и колежката му Шарън Стоун заема

...
Подобно на Шон Пен, и колежката му Шарън Стоун заема
Коментари Харесай

Защо Шарън Стоун може да остане без работа

Подобно на Шон Пен, и колежката му Шарън Стоун заема непоклатима позиция по отношение на имунизирането. Проблемът е, че не всички са съгласни с нея и се заформя лек скандал, който като нищо ще провокира неспокойствие в цялата актьорска колегия.
 Шон Пен, COVID-19 и изискването, при което би траял със фотосите на сериала Gaslit
Готов ли е Шон Пен да се снима още веднъж

Само при едно изискване

Звездата от " Първичен инстинкт " към този момент стяга куфарите за Атланта, където би трябвало да се снима в нов ефирен сериал. Но е подготвена незабавно да ги разопакова, в случай че всички до един от екипа в продукцията не се имунизират против COVID-19.

" Предложиха ми работа - добра работа, работа, която в действителност желая ", стартира да споделя актрисата пред Deadline. Но " й се изправя косата " единствено при мисълта, че Гилдията на продуцентите в Америка няма да подсигурява, че всички в шоуто ще са взели защитните ограничения, за които тя моли.

И е безапелационна, че ще упорства за цялостна сигурност, доколкото е допустимо, даже и с цената да изгуби този професионален ангажимент.

Междувременно, абсурдът с Шарън Стоун избухва малко откакто тя схваща, че е останала без здравна застраховка. Твърди, че е " поради COVID-19 " и тъй като е била " ниска ", в сметката й имало единствено 13 $.
 COVID-19, главоболие, кихане и останалите най-често срещани признаци за ковид
Какви са новите признаци за COVID-19

Вирусът мутира и става все по-заразен

Не знаем по какъв начин се е стигнало до такава степен и по какъв начин стоят нещата в Щатите, само че за едно е права: " Не мисля, че това е рационално за всички, когато претърпяваме световна пандемия, да загубим застраховката си на стойност десетилетия или да загубим всички неща, от които се нуждаем, когато се опитваме да сложим храна на масата. " Така е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР