Подобно на съмишлениците си от Харманли, Хисаря и Кюстендил, феновете

...
Подобно на съмишлениците си от Харманли, Хисаря и Кюстендил, феновете
Коментари Харесай

И във Варна очакват Наско Сираков на среща

Подобно на съидейниците си от Харманли, Хисаря и Кюстендил, почитателите на Левски поканиха президента на клуба Наско Сираков на среща. Целта ѝ е да бъде осведомена общността за протичащото се на " Герена ". Ето какво са написали варненци до пресслужбата на гранда.

" До мажоритарния притежател на ПФК Левски.

Уважаеми господин Сираков,

Клуб на Привържениците на ЛЕВСКИ " Ултра Варна " адмирира Вашата чудесна концепция за срещи със Синята общественост в цялата страна! Ние, Левскарите от " Ултра Варна " чакаме от Вас да посочите дата, която Ви устройва, с цел да стартираме организация на събитието в гр.Варна. Град, който е Левскарски бастион и го потвърди и през последните няколко проведени от нас срещи сред Привържениците и ръководители на Клуба като Ивайло Ивков, Петър Ганев, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров, когато залите бяха претъпкани. Град, в който Левски постоянно е хазаин, а Левскарите мъчно се поддават на милиционерските операции ( " проведени против неорганизирани " ).

Разходите за провеждането на срещата - полемика, на която да ни запознаете с моментното положение и с проектите Ви за бъдещето на Клуба ще бъдат поети, както постоянно от нашата организация. Надяваме се на Вашето внимание - заслужаваме го!

С най-хубави усеща, Клуб на Привържениците на ЛЕВСКИ " Ултра Варна "! "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР