Подобно на положението с Windows 11, Microsoft се опитва да

...
Подобно на положението с Windows 11, Microsoft се опитва да
Коментари Харесай

Официално: Microsoft тихомълком позволи деинсталирането на OneDrive в Windows 10 и 11

Подобно на ситуацията с Windows 11, Microsoft се пробва да откри способи да накара повече консуматори да употребяват OneDrive или да надградят съществуващия си потенциал в него.

Например, през януари предходната година компанията реши да добави ново предизвестие в Настройки, което да уведомява потребителите, че е належащо да се обнови облачното им вместилище. По-късно през годината (през ноември), софтуерният колос добави диалогов прозорец, който всъщност представляваше въпрос на Microsoft за какво би трябвало да пандизите OneDrive, в случай че решите да го извършите.

По тематиката за деинсталирането на OnеDrive, в този момент Microsoft тихомълком разгласява нов документ на формалния си уеб страница. Той има за цел да насочи потребителите по какъв начин могат да деинсталират OneDrive. Заслужава да се означи, че документът съставлява дребна записка, която уведомява потребителите, че могат и просто да „ разкачат “ OneDrive.

Деинсталиране на OneDrive на Windows 10/11

Изберете бутона „ Старт “ Напишете „ Програми “ в полето за търсене и по-късно изберете „ Добавяне или унищожаване на стратегии “ от листата с резултати. Отворете конфигурираните приложения. Под „ Приложения и функционалности “ намерете и изберете „ Microsoft OneDrive “, след което изберете „ Деинсталиране “. Ако бъдете подканени за ключова дума на админ или удостоверение, въведете паролата или осигурете удостоверение.

Тази смяна евентуално е резултат от неотдавнашните актуализации за сходство с DMA, които Microsoft разгласи през ноември за Европейски Съюз. Пълното управление можете да намерите на тази страница на формалния уеб страница на Microsoft.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР