Подобно на почти всеки фен на баскетбола, крилото на Портланд

...
Подобно на почти всеки фен на баскетбола, крилото на Портланд
Коментари Харесай

Кармело Антъни: Джордан е най-великият, но защо да избираме

Подобно на съвсем всеки почитател на баскетбола, крилото на Портланд Кармело Антъни също към този момент е изгледал " Последният танц " и следи полемиките към именитата династия на Чикаго Булс. 36-годишният деец обаче не е последовател на разногласията за това кой е най-великият състезател в историята и избира да прави оценка всеки, оказал помощ за развиването на играта.

" Не ми харесва. Казвам го, тъй като когато стартираме да съпоставяме, ние не съумяваме да оценим това, което имам пред себе си. Всеки път, когато се вършат тези съпоставения, без значение дали става въпрос за остарялата против новата школа, се запитвам за какво не можем просто да оценим всички за това, което са донесли на играта ", съобщи Мело пред CBS Sports.

Все отново 10-кратният участник в " Мача на звездите " показа, че " всеки знае и е склонен, че Джордан е най-великият ".

" Ем Джей е най-великият. Всички го знаем и сме съгласни с това. Защо обаче не отдаваме заслуженото и на ЛеБрон, до момента в който към момента играе? Защо не можем да кажем че тримата с Коби са доста велики? В днешно време не ни е разрешено да твърдим тези неща, тъй като в нашето общество постоянно би трябвало да избираш ", добави Антъни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР