Подобно на много други популярни дами от шоубизнеса, и Скарлет

...
Подобно на много други популярни дами от шоубизнеса, и Скарлет
Коментари Харесай

Споровете в семейството на Скарлет Йохансон

Подобно на доста други известни дами от шоубизнеса, и Скарлет Йохансон сътвори лична линия козметични артикули. Тя се назовава The Outset и към този момент се продава в редица мултибранд магазини в Съединени американски щати като Sephora и Nordstrom.
 Защо Мат Деймън назова целувката си със Скарлет Йохансон “ад ”
Целувката със Скарлет Йохансон, която Мат Деймън назова “ад ”

При тези условия и ние бихме пропуснали

По време на събитие в магазина на Nordstrom в Ню Йорк 38-годишната актриса разкри персонални елементи от живота със брачна половинка й Колин Джост. " Той е моето морско свинче, върху което опитвам всичко ", сподели Йохансон.

Тя разясни, че дружно с Джост пробват всички артикули на The Outset. Като да вземем за пример колагеновия серум, за който постоянно спорят. " Това е нещото, за което постоянно се сдърпваме - в никакъв случай не съм си представяла, че брачният партньор ми ще употребява серум. "

Йохансон разкрива още, че за нея най-съществен от цялата сбирка е нощният крем с ниацианамид. " Кожата ми е доста суха, а този крем е толкоз богат. Освен това ниацианамидът подкрепя за озаряването на кожата. "

Всъщност, точно дългогодишната битка с акнето е повода на да й хрумне да сътвори лична линия козметика. " То се отразява на това по какъв начин се чувстваш - от самото начало искаш да го изтриеш от себе си. "

The Outset, чийто най-скъп артикул е на стойност 54 $, дава обещание да обезпечи чиста, само че ефикасна грижа за сензитивна кожа. Както и да вдъхне самонадеяност на всеки, който я употребява, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР