Подобно на много други актриси и Салма Хайек прекарва голяма

...
Подобно на много други актриси и Салма Хайек прекарва голяма
Коментари Харесай

Защо Салма Хайек вече не харесва гърдите си

Подобно на доста други актриси и Салма Хайек прекарва огромна част от кариерата си, фокусирана върху външния си тип.

Но на въпрос дали някоя част от тялото й е изглеждала по-добре преди 10 години, изненадващият отговор, който мексиканската актриса дава, е че това са гърдите ѝ. " Не че в този момент са неприятни. Не се окайвам ", прибавя Салма Хайек пред Allure.

Нямаме явен спомен по какъв начин са изглеждали гърдите ѝ преди 10 години, само че персонално ние считаме, че и сега наподобяват прелестно.

Вижте тази обява в Instagram.
Yes, tomorrow I’m 53. So!? Si, mañana cumplo 53. Y!?
Актрисата не се тормози искрено да показа, че ѝ харесва да разполага с доста пари.

" Какъв е смисълът да си фаворизиран, в случай че не се възползваш от привилегиите ", добавя Салма, като признава, че обича да употребява парите, които има, с цел да се глези. Тя разкрива, че не е от тези хора, които не водят децата си в скъпи заведения за хранене, не пътуват с тях и ги карат още като дребни да си заплащат за всичко. Актрисата обаче счита, че е значимо и да се учат на отговорност и да ценят парите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Salma Hayek Pinault (@salmahayek) на Май 9, 2019 в 5:34 PDT

Да не забравяме, че с изключение на парите, които Салма Хайек има от филмите, в които е взела участие, от 2009 година тя е омъжена и за френския милиардер Франсоа-Анри Пино, тъй че що се отнася до пари, има ги в обилие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР