Подобни новини със сигурност карат шефовете на Samsung да изтръпнат,

...
Подобни новини със сигурност карат шефовете на Samsung да изтръпнат,
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10 5G се запали след удар


Подобни вести сигурно карат шефовете на Samsung да изтръпнат, откакто преди към две години самозапалващите се Galaxy Note 7 се трансфораха в паметно крушение за корейската компания.

Ето, че през днешния ден още веднъж научаваме за изгоряло устройство в лицето на съвсем чисто нов Galaxy S10 5G.

Мъж от южнокорейски генезис с последно име Лий качи в мрежата фрагменти на разтопения си смарт телефон, който е употребявал единствено 6 дни.

Според думите на Лий, телефонът е почнал да дими, до момента в който е бил комплициран на масата в дома на мъжа, и бързо е изгорен до неразбираемост, без (уж) да има явна причина за това.
 Снимка 421288

Южнокореецът се е свързал със Samsung, от където обаче са му отказали да възстановят сумата от 1200 $ с предлог, че телефонът е бил ударен и надлежно развален, което съгласно компанията е и повода за изгарянето му.

От Samsung оповестяват, че са разгледали и сканирали устройството доста деликатно и са открили, че сигурно не става дума за вграден недостатък, а просто за невнимателно отношение на притежателя към скъпата джаджа.

Не се знае какъв брой мощен е бил удара и по какъв начин тъкмо се е случил той.

Сигурни сме, че не малко хора в компанията сега стискат палци с вярата, че други притежатели S10 5G няма да имат сходни проблеми при изпускане или удряне на телефоните си.

В последна сметка всеки от нас демонстрира сходна недосетливост съвсем всеки ден, а тя надали може да бъде считана като уважителна причина за самозапалване на устройството.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР