Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може

...
Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може
Коментари Харесай

Каракачанов: Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки да се докопат до властта, да разсипеш държавата

" Подобни неща не могат да се търпят към този момент. Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са отвън Народното събрание, да се докопат до властта, ти да разсипеш страната. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм склонен ". Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов на празника на Военноморските сили във Варна, съобщи БГНЕС. Според него полицията е постъпила умно като не ги е атакувала. 
" Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с концепцията - какво да вършат - да ги хвърлят по полицията или да атакуват полицията, с ясното схващане, че при такива дейности ще има отговор “, сподели Каракачанов.
353-ма студенти, учащи се в гражданските специалности на ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “, приключиха сполучливо и получиха своите дипломи в границите на три публични церемонии, извършени на 7 и 8 август. 48 от дипломиралите се в Морско учебно заведение са чужденци, а 69 са магистри. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР