Подобна гавра с паметта на жертвите на комунизма от страна

...
Подобна гавра с паметта на жертвите на комунизма от страна
Коментари Харесай

Явор Дачков изригна!: Подобна гавра с паметта на жертвите на комунизма правиха по соца…

Подобна подигравка с паметта на жертвите на комунизма от страна на новоизлюпените антикомунисти вършиха по соца и дейните борци срещу фашизма и капитализма. Така изригна журналистът Явор Дачков от фотографията на кмета на София, отдаващ респект на жертвите на комунизма.

 

SafeNews разгласява поста му във Facebook без редакторска интервенция:

 

Подобна подигравка с паметта на жертвите на комунизма от страна на новоизлюпените антикомунисти вършиха по соца и дейните борци срещу фашизма и капитализма (родата на Васил Терзиев от снимката) с паметта на същинските жертви на фашисткия режим преди 1944 година

 

 

Кметът на София Васил Терзиев сервира цветя на Мемориала на жертвите на комунистическия режим в България.

„ Поклон пред жертвите на комунизма. Смирени да си спомним за починалите и страдалите по времето на един нечовечен режим. “

 

По-рано проявата на Терзиев охули и кандидат-кметът Ваня Григорова:

 

„ Цинизъм в най-чист тип “, написа тя.

А надписът на фотографията, която разгласява е: Терзиев се прекланя пред падналите под един режим, който му уреди живота “.

 

 

„ Терзиев, хубаво е да ти подсети някой, че тия жертви, са жертви на вашите прадеди, на твоите и техните, политическият Елит в огромната си част са точно такива, та ми се коства кощунствено това от теб, към паметта на жертвите “. Това е един от мненията под поста на Дачков.

„ Знаете ли, че този кръст бил откраднат от остаряло гробище? И закаран в София от зам.кмет на Софиянски? Близките се съдили, само че не могли да го върнат. Та толкоз. Те нямат почитание нито към живота на другите, нито към гибелта. И по този начин година след година, подлостта и мръсотията изплува от ден на ден на върха “, гласи различен коментар.

 

Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР