Подобен казус се усложнява много, ако една от майките откаже

...
Подобен казус се усложнява много, ако една от майките откаже
Коментари Харесай

Адв. Пламен Борисов: Съдебният процес при разменени бебета би продължил дълго време

Подобен проблем се усложнява доста, в случай че една от майките откаже да спомага

Съдебният развой при разменени бебета би траял дълго време. Това разяснява пред Българска национална телевизия юрист Пламен Борисов. Той даде образец от своята процедура, където установяването на биологичните родители е лишило 1 година.

Подобен проблем се усложнява доста, в случай че една от майките откаже да спомага, като би трябвало да се заведат " един куп каузи ", добави юристът.

" При най-голяма кооперативност и освен това, че отидохме в съд, който е в провинцията и по-бързо да реши случая, лиши 1 година. Сигурен съм, че системата може да работи и много по-бързо, само че съдиите са внимателни ", разяснява юрист Борисов.

Такива случаи би трябвало да се позволяват за дни, 2-3 месеца тези деца живеят разменени, в случай че е правилно, прикани юристът във връзка новината, че две деца са разменени след неточност в болница " Шейново ". По думите му най-добре е двете бебета да бъдат настанени при приемни фамилии до момента в който въпросът бъде позволен, с цел да не построяват децата връзка с неверните родители.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР