Подобен ефект търси и Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане“ в

...
Подобен ефект търси и Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане“ в
Коментари Харесай

Жена с брада - политическият номер на Костя

Подобен резултат търси и Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане “ в трупата на българския политически панаир. Той търси популярност посредством непрекъснато наличие в общественото и медийното пространство. За да е там, би трябвало да измисля „ шокиращи неща “ за публиката. Нещо като жена с брада във вид с политическо наличие. ПР-тактиката му е ориентирана към офанзива на Съединени американски щати по всеки мотив. Америка е в центъра на международното внимание, само че с изключение на утвърждение тя търпи и рецензии. Да се възползваш от това е ПР-тактика. Присламчването към плана „ Славянски мир “ на Путин и Кремъл е част от същата ПР-хитрост.

И Костадинов подвига звук: Американският дипломат Херо Мустафа да бъде привикана на килимчето, с цел да изясни по какъв начин по този начин републиканският конгресмен Клаудия Тени е декларирала, че налагане на наказания против България поради нейното несъгласие над Скопие е „ вероятен вид “. Държавният департамент на Съединени американски щати ясно кометира, че няма такова нещо, само че Костя упорства госпожа Мустафа да бъде извикана даже в Народното събрание.

Дни преди тази „ акция “ Костадинов заплаши, че „ Възраждане “ ще поведе протестиращи против „ Зеления документ “ да нахлуят в Народното събрание. Ако държавното управление не анулира „ документа “ ще влезем и в Министерски съвет, - отсече ленинецът Костя. Не стопира да ни „ дава обещание “, че задачата му е да ръководи България. Дотогава явно е решил всеки ден да е пред очите ни.

Салвадор Дали на въпрос, за какво толкоз постоянно се забърква в кавги, дава отговор: Важното е да си прочут, не е значимо с какво. Друг вид на същото е: Лоша реклама няма.

И Костадин Костадинов поддържа кресчендото.

Има обаче сериозен съперник на тази писта. Заместникът му в партията и зам.-председател на Народно събрание Цончо Ганев заплаши сътрудниците си народни представители от други партии, че „ ще ги изнесем напред с краката “… (По време на митинга против „ Зеления документ “ и имунизациите.) Ганев явно има огромни упоритости, които надали плануват дълго състояние като в „ Двама на люлката “ на Уилям Гибсън… В сходна обстановка единият постоянно става непотребен и въпросът не е " Дали ", а " Кога ".

Костя обаче мълчи като гроб за платените от Борисов 3 милиарда национална пара, за прокарването на тръбите на Турски/Руски поток през България. За прокарването им на сръбска територия масрафа е стихотворец от съветската Газпром. Затови се питаме, за какво водачът на „ Възраждане “ не търси сметка на Крeмъл и на съветския дипломат в София? Отговор не чакаме.

Тъжното е, че значително хора се връзват на евтините бабаитски номера а ла банкянския мачо.

А е по този начин, тъй като годишно българинът чете половин книга, а финландецът - 17. Това изяснява и доста други неща…

Жена с брада…

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР