Подновяването на строежа на стадиона на Ботев (Пловдив) беше обявено

...
Подновяването на строежа на стадиона на Ботев (Пловдив) беше обявено
Коментари Харесай

Подновяването на строежа на стадиона на "Ботев" остава на ниво "предизборен ход"

Подновяването на градежа на стадиона на " Ботев " (Пловдив) беше оповестено на огромно събитие на 28 август - два месеца преди локалните избори, в наличието на основни хора от властта - министър-председателя Бойко Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов, на спорта Красен Кралев, както и на някогашния кмет Иван Тотев и на бъдещия Здравко Димитров. Седмица след балотажа в града притежателят на футболния клуб Георги Самуилов декларирал на среща с последователите, че градежът в този миг е неосъществим, написа " Марица ".

Според информацията предприемачът, който е притежател на " Инса ойл ", заговорил за разновидността да се построи смесено сдружение, взаимно с общината. В този случай общината би взела участие с терена.

" Дневник " потърси информация от " Ботев ", само че към този момент без триумф.

Фотогалерия: Българските футболни "бижута ", които останаха единствено на картинка >

Преди два дни проведените последователи на клуба показаха терзанията си, че оповестяването на " рестарт " на градежа е било избирателен ход. Те оповестиха, че в неделя преди обед - в часовете преди мача с " Левски ", ще се съберат пред стадион " Христо Ботев ". Ден по-късно Самуилов изиска среща с тях. След нея последователите остават решени да проведат събирането си в неделя.

" Ботев " стартира построяването на стадиона по времето, в което притежател на клуба беше Цветан Василев. Фалитът на КТБ докара до заледяване на плана.

През лятото на 2018 година концесията на стадиона беше удължена.

На събитието в края на август 2019 година Самуилов съобщи: " Всяко начало стартира с една дребна крачка. Ще го приключим ". Кралев изрази вяра идната година " да се пререже лентата на новото украшение на България ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР