Подновяването на сезона във Формула 1 на “Спа може да

...
Подновяването на сезона във Формула 1 на “Спа може да
Коментари Харесай

Хамилтън: Мерцедес изостава много на “Спа”

Подновяването на сезона във Формула 1 на “Спа ” може да се окаже мъчно тестване за водачите на Мерцедес Люис Хамилтън и Джордж Ръсел. Двамата през вчерашния ден останаха 6-и и 7-и в свободните тренировки, само че сериозна разлика от сътрудниците от Ред Бул и Ферари.

Във втората подготовка Люис остана на 1,3 секунди от Макс Верстапен, а Ръсел - на 1,5 секунди на обиколка от международния първенец.

“Не сме задоволително бързи - изясни 7-кратният международен първенец. - Но към момента нямаме отговор за какво е по този начин. Използваме всичко, с което разполагаме. Но повода може да е в гумите, в по-хладното време, в настройването на крилата, аргументите за това може да са доста. Но не е като представянето ни да е неуспех, просто изоставаме съществено. ”
 Верстапен оглави класирането във втората подготовка Верстапен оглави класирането във втората подготовка
Другият водач на отбора Джордж Ръсел подчертава на това, че автомобилът на Мерцедес - W13, не може да загрее задоволително добре гумите на “Спа ”, като британецът посочи, че това се отнася за всеки един модел гуми, с които през вчерашния ден излизаше на пистата.

“Ако успеем да вкараме гумите в оптималния температурен прозорец, представянето ни ще стане доста по-добро - добави Ръсел. - Но разликата с Макс и двете коли на Ферари остава прекомерно огромна. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР