Подновяването на договора на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

...
Подновяването на договора на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Подновяването на договора на CR7 все още под въпрос

Подновяването на контракта на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо към момента е под въпрос, отбелязва Mundo Deportivo.

Според информацията на каталунското издание към момента не е несъмнено дали португалецът ще преподпише. Петкратният притежател на „ Златната топка “ изисква доста възстановяване на финансовите му параметри. Португалецът упорства да бъде трансфорат в най-добре платения състезател.

Близки до мадридския гранд разкриват, че Флорентино Перес и компания са подготвени да покачат възнаграждението на огромната звезда, само че той отново нямало да изпревари главния си съперник от Барселона – Лионел Меси.

Слуховете са, че Меси прибира по 43 милиона евро на година. За съпоставяне тиражираните информации сочат, че Роналдо прибира по 21 милиона евро.

Контрактът на Роналдо с мадридския гранд е до 2021 година.

В последните дни Роналдо е измежду най-обсъжданите имена. Той се открои с главен принос за триумфа на Кралския клуб над Ювентус в първия четвъртфинал за Шампионската лига с 3:0, откакто наниза два гола. Вторият бе забит след изключително ефектна задна ножица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР