Подножието на Данов хълм, познат и като Сахат тепе, в

...
Подножието на Данов хълм, познат и като Сахат тепе, в
Коментари Харесай

Отново надраскаха Локо! Този път е на камък на 70 милиона години

Подножието на Данов рид, прочут и като Сахат тепе, в Пловдив е надраскано безобразно със спрей. Това сподели репортаж онлайн на Нова телевизия.

Сред надписите е и " Мачкай ЛОКО ". Така за следващ път името на този тим се трансформира в знак на вандалщината, след " японския " скандал преди време. 

Скалите, които са част от историческото и културно завещание на Европейската столица на културата, са били изчистени преди месец. Сега те са още веднъж нашерени грозно. За да се почистят отново е належащо особено позволение от Министерството на културата, стана ясно от репортажа. Специалист предизвести, че драскането със спрей освен е безчинство, само че и е рисково, тъй като скалите са хлъзгави и прикани родителети да управляват младежите, които най-вероятно са създатели на драсканиците. 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР