Поднесените на 02.09.2020 г. цветя не бяха достатъчни да изразят

...
Поднесените на 02.09.2020 г. цветя не бяха достатъчни да изразят
Коментари Харесай

Албена Белянова: Цветята за полицаите не бяха достатъчни, благодаря на комисар Хаджиев и министър Терзийски за пролятата кръв

Поднесените на 02.09.2020 година цветя не бяха задоволителни да изразят благодарността ми към чиновниците на Министерство на вътрешните работи, охранявали нашите представители в Народното събрание от нашата обич. Не знам с какво ни пръскаха, само че на 03.09.2020 година физически нямах опцията да изразя благодарността си от площада.
Не знам дали и през днешния ден ще мога, по тази причина разрешете ми от тук да благодаря на всички редови служители на реда, техните командири и ръководители, и изключително на старши комисар Георги Хаджиев и на министър Христо Терзийски по тази причина че:

????????‍✈️Позволиха да се пролее кръв.
????????‍✈️Не овладяха провокациите.
????????‍✈️Наказаха почтените, а не отговорните.
????????‍✈️Не извършиха нареждането на Борисов да няма акции против барикадите и за следващ път се подиграха с него и го направиха за смях.
????????‍✈️Трудно дишаме, приказваме, стоим на крайници.

.

????Благодарна съм, че спазихте главните правила, залегнали в ЗМВР и зачетохте и гарантирахте правата и свободите на жителите и тяхното достолепие, запазихте политически неутралитет, бяхте справедливи и безпристрастни.

????Благодарна съм, че полицаи-мъже се изправихте против народа си тежко въоръжени и предпазени с шлемове, шитове, боксове, палки, спрейове и други
????Благодарна съм, че пожертвахте честността си и своите убеждения.

.

????Благодарна съм, че най-сетне ясно демонстрирахте достижението на назначения от Шиши старши комисар Хаджиев – превръщането на още една инситуция - Столична дирекция на вътрешните работи в Шиши дирекция на вътрешните работи, а вас в мутро-полицаи.
????Благодарна съм за обгазяването, за ритниците, за влаченето. Браво, мутро-полицаи! Със здраве да си похарчите трохите от платеното и/ или откраднатото от всички нас, които ще ви подмятат.

????Благодарна съм за саможертвата ви и мъжественото понасяне на нанесените ви от дами, деца и пенсионери хиляди тежки рани.
Разрешете ми да насочва и пожелания до всички вас и изключително до старши комисар Георги Хаджиев и до министър Христо Терзийски.

Скъпи мутро-полицаи,
????Пожелавам ви децата ви да останат да живеят в България. В България, която е първа по смъртност, в която корупцията процъфтява и всекидневно взема жертви. Ваши сътрудници ще им продават опиати. Ненаказани от ваши сътрудници извършители на Закона за придвижване по пътищата ще ги прегазват на светофари и пешеходни пътеки. Властта, която пазите, ще се грижи за тях, ще ги образова, ще ги лекува, ще ги пази от изнасилвания и убийства. Както се погрижи за децата с увреждания, за Криси от Сотиря, за Никол Министерска…

????Пожелавам ви да уредите дамите ви „ на работа “ в държавната администрация. Там работят най-достойните българки. Като турената от премиера за ръководител на Народото заседание Цвета Караянчева от Кърджали, наричана почтително просто ПКП. Като уредената сестра на шефа ви от ШДВР, с която имах „ удоволствието “ да „ работя “ в АДФИ, за която и ПКП би било хвалебствие. Вашите шефове ще почитат вашите дами. Да, тъкмо това, което си мислите, имам поради. По коленете им ще познаете и по увеличената с 20 лева заплата.

????Пожелавам ви да остареете в България и, в случай че имате шанс, да получавате подаяния, наречени пенсия. Да доживеете идващия протест на младите. Да гледате безпомощно по какъв начин тези, на които в този момент вие сте образец за подражателство, облечени в полицейски униформи и цялостно бойно снаряжение бият, влачат, оковават и обгазяват внуците ви. Едва тогава ще разберете, че най-лошото у нечестните хора е тяхната визия за почтеност. Едва тогава ще осъзнаете, че съгласявайки се с тяхната визия за почтеност, непринудено сте се трансформирали в убийци на вашите лични потомци. Животът намира метод да сблъсква с Истината. Дано я понесете!

МУТРИ, ВЪН!
ОСТАВКА!

Албена Белянова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР