Поднасяме венци и цветя в знак на почит, в знак

...
Поднасяме венци и цветя в знак на почит, в знак
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Прекланяме се пред подвига на героите, които извоюваха свободата ни

Поднасяме венци и цветя в символ на респект, в символ на незабрава на подвига на освободителите и опълченците, които извоюваха, след 5-вековно иго, свободата ни. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов във връзка Националния празник - 3-ти март. Той дружно с членове на Градската организация и претенденти за народни представители от софийските листи на „ Българска социалистическа партия за България " се поклониха пред Паметника на Цар Освободител и пред Паметника на българските опълченци.

" Днес се навършват 143 години от Освобождението на България от турско иго. Неслучайно споделям турско иго, тъй като ние би трябвало да помним историята такава, каквато е. А не през призмата на изопачените идеологеми, които се наслагват върху днешните и бъдещите генерации ", посочи Паргов.

„ Вдъхновени от подвига на опълченците на Шипка, през днешния ден стотици хиляди българи, отпред с президента на републиката и висш главнокомандващ Румен Радев, се изкачиха на именития връх, с цел да почерпят мощ и вяра за по-доброто бъдеще на България ", съобщи ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР