Подмладеният тим на Варна ДКС загуби гостуването си на Славия

...
Подмладеният тим на Варна ДКС загуби гостуването си на Славия
Коментари Харесай

Волейболният Варна ДКС загуби в столицата

Подмладеният отбор на Варна ДКС загуби гостуването си на Славия с 1:3 гейма вдеветия кръг на женската ни волейболна Демакс лига. Двубоят в зала „ Панайот Пондалов “ в столицата стартира равностойно и след непрекъсната гонитба в резултата варненки демонстрираха темперамент. Те се постановиха с 25-23 точки, оповестява формалният уебсайт на варненския клуб.

Втората част протече по същия сюжет, само че в края на сета „ белите “, направиха дълга серия и след 25-21 изравниха резултата.

В третия гейм, домакините поведоха с 21-13, само че отборът от морската столица стопи разликата единствено до 1 точка. Въпреки това, Славия взе гейма с 25-22 точки.

В четвъртата част играта бе равностойна до 9-9, по-късно столичният тим затвори елементарно мача с безапелационното 25-15 точки.

В огромното дерби на този кръг ЦСКА прекъсна победната серия на Марица откакто им нанесе първа загуба от ноември 2015. Това стана с трагично 3-2 гейма и по този начин се реваншира за провалянето си във финала за Купата на България.

Във краткотрайното класиранe отпред са шампионките от Марица с 25т., следвани от ЦСКА с 20т., Казанлък 19т. и Славия 17т.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР