Подложен съм на лъжлива пропаганда от близки до президента Румен

...
Подложен съм на лъжлива пропаганда от близки до президента Румен
Коментари Харесай

Руди Василев премести атаката: Вече не Колтуклиева, а Радев е на мушка

Подложен съм на лъжлива агитация от близки до президента Румен Радев и министъра на спорта - Весела Лечева. Това разгласи някогашният състезателен началник Радостин Василев, който към този момент е част от Политическа партия (като бе лидер на листата на партията за Габрово - б.р.). Така той гладко реалокира обектите си за офанзива - от журналистката Соня Колтуклиева, с която водиха епична онлайн борба, в това число с розови детайли на сагата, към " Дондуков " 2. 

Мнението му е, че симбиозата сред Радев и ГЕРБ на Бойко Борисов към този момент била повече от очевадна. " Няма жител, който да не я види. Вижда от тол системата до енергетиката. Радев е поставил вдигнатия си пестник някъде другаде и изрично не е против мафията ", разяснява още той.

По думите му няма нищо общо с държанието на президента от първия му мандат на " Дондуков 2 ".

" Той е немалка причина за това, което се случи на изборите. Изборите са по-скоро за анулиране, тъй като са погрешно избрани мандатите ", сподели още някогашният министър на спорта.

" Весела Лечева е състезател на задкулисието в спорта, още от преди с мъжа си ", разяснява той.

" Виновният за това, че " Арена София " няма спонсор, се споделя Пламен Манолов, който е предходният шеф на Национална спортна база, разкри още Василев пред " Евроком ". 

" Сегашният шеф Русинов, който е съставил множеството контракти по проблема и тогава е бил юрист. Когато аз встъпих в служба на 13 декември, малко по-късно, през февруари, получихме съобщение от " Армеец ", че си приключват спонсорството ", сподели още Василев.

Очаквайте детайлности!
ТЕМА преди 1 ден 1080 преди 1 ден 2060 преди 1 ден 665
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР