Подлез по оживения булевард Васил Левски във Варна застрашава минувачите.

...
Подлез по оживения булевард Васил Левски във Варна застрашава минувачите.
Коментари Харесай

Опасен подлез под оживен булевард във Варна

Подлез по оживения бул. " Васил Левски " във Варна заплашва минувачите. Има заплаха част от тавана да падне върху хората, които минават оттова.

През подлеза всеки ден минават стотици варненци. Съоръжението свързва кварталите " Бриз " и " Чайка ", а таванът му пропада от няколко дни.

След сигнали на жители от общината слагат ограждения в част от подлеза. Повечето хората не знаят защо са лентите и оградите, и не престават да минават. След сигнал и от Българска национална телевизия в Община Варна започнаха ограничения и обрушиха тавана на подлеза, с цел да не се срути върху някой от минувачите.

В региона има солидно строителство и жители се тормозят, че то може да е причина за казуса. На пътното платно от горната страна минава всекидневно сериозен пътен трафик.

" Отнякъде най-вероятно е влезнала вода, която е намокрила тавана на подлеза и се е получило това издуване. Изпратили сме сигнал към сътрудниците от районното кметство, които ще открият дали е допустимо и в резултат на строителството да се е получило нещо сходно. ", споделя Тихомир Тимов, шеф отдел " Общинска инфраструктура " - Варна.

От Община Варна обясниха, че следва изясняване на аргументите за пропадналия таван. След това компанията, която се грижи за положението на подлезите в региона, ще извърши ремонт. Ако се окаже, че строителите в близост имат виновност, те ще бъдат задължени да ремонтират подлеза.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР