Подкрепяме , въпросът е точно по каква формула това ще

...
Подкрепяме , въпросът е точно по каква формула това ще
Коментари Харесай

Във Външно не е получена официална информация за взрива от Русия

Подкрепяме, въпросът е тъкмо по каква формула това ще се случи, изясни министър Милков.

По другата гореща тематика - над Керченския проток, Николай Милков съобщи, че е обезпокоен от теча на информация по тематиката от съветското разследване, а и информацията се сменяла всеки ден. И досега имало единствено внушения. Официална позиция от съветска страна няма, както сподели външният министър.
 Русия подозира и българско присъединяване в офанзивата против Кримския мост Обновена
Русия подозира и българско присъединяване в офанзивата против Кримския мост

Според съветските управляващи, атентатът е проведена от украинските спецслужби, с помощта и на съветски жители

Министерството на външните работи не е давало рекомендации на Народно събрание кой посланик да бъде поканен за първото съвещание. Това стана ясно от брифинга на отрасловия министър Николай Милков.

От Министерство на външните работи е поискана информация за протоколните правила. Справката е поискана от администрацията на Народното събрание, не от обособени политици или партии. Ведомството е изпратило рекомендацията на Европейски Съюз за протоколните практики. Те са спазвани от март до в този момент на публични събития. Посланиците на Русия в западните страни също не са канени на публични събития. Решението е на Народното събрание, сподели Милков. Той разяснява, че от Народно събрание е пристигнала молба Външно министерство на
 След като за Митрофанова няма покана в Народно събрание, ГЕРБ се сети да кани Зеленски
След като за Митрофанова няма покана в Народно събрание, ГЕРБ се сети да кани Зеленски

Внесено е предложение за нова работна среща, Възраждане няма да вземат участие

Външно министерство не е канило Елеонора Митрофанова на 6 септември в Пловдив за Деня на съединението, стана ясно от отговора на външния министър в отговор на въпрос на News.bg.

Външният министър регистрира свършеното от ведомството от началото на служебното държавно управление. Николай Милков е удовлетворен от сполучливото осъществяване на изборите зад граница. Служебният министър регистрира и неоправдателната позиция на страната за противозаконните референдуми в окупираните украински територии, както и острата позиция за войната там.

Външно министерство се придържа към консенсусния метод в НАТО във връзка с участието на Украйна в НАТО. Това стана ясно на доклада, който даде служебният министър Николай Милков за работата на ведомството.

България е третият чист експортьор на ток в Европа, регистрира външният министър. Ако нещо се случи с, това ще се отрази на целия район и ползите в сферата са предпазени от наша страна, по думите на първия ни посланик.

Той е удовлетворен от относителния народен консенсус за РСМ. В отчета на Европейска комисия за напредъка на РСМ някои наши бележки не са регистрирани, а други незадълбочено. Няма драма, само че за нас това е алена лампа, че би трябвало да обясняваме нашите позиции, сподели Николай Милков. Двустранните връзки ще лишават време, както и интеграцията на РСМ в Европейски Съюз, по думите му.
 Ковачевски за договарянията с България: Все едно някой те реже с нож в корема
Ковачевски за договарянията с България: Все едно някой те реже с нож в корема

Премиерът на РСМ желал македонците с вдигната глава да седнат на огромната маса със предпазена идентичност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР